Kevät

Kevät
hiiret

10.12.2012

NEMIN VIERAILU........

Tosiaan tässä jutussa aion kertoilla Nemin vierailusta mummilassa. Ensin kuitenkin paljastan mitä arvontavoittoni piti sisällään. Molemmat voittajat ovat pakettinsa saaneet. Anelma voitti lohdutus palkinnon ja häneltä sain ihanan sähköpostin kiitokseksi. Hän oli kovasti tyytyväinen.. 


Anelman voitto...

 Anelman paketti sisälsi röyhelöhuivin, joulu-essun, ruususaippuan sekä enkeliavaimenperän.. Varsinaisen voiton vei Kesänaapuri ja hänen voittonsa oli seuraava.
.
Kesänaapurin voitto..
Tämä paketti piti sisällään; Dermosilin jalkavoiteen ja käsivoiteen. Jouluruusu kynttilä parin, saippuan, paketin pikku lankakeriä, pikkuiset sakset sekä pikkuisen kahvikassin.. Toivottavasti hän piti myös voitostaan...

Sitten siihen ihanaan vierailuun.. Nemi ja hänen äitinsä saapuivat katsomaan mummia ja vaaria viime keskiviikkona ja kotiin tyttöset lähtivät tänään.. Tämä vierailu oli mummin ja vaarin paras joululahja. Aika meni nopeasti ja mukavissa merkeissä.. Mummi vaihteli vaippoja, syötti ja leikki  Nemin kanssa. Vaarin Nemi kietoi oitis pikku sormensa ympärille. Teimme Vaarin ja Nemin kanssa mukavia vaunu lenkkejä.. Tyttö hymyili koko vierailun ajan, paitsi kun tulivat niin väsymystä hiukan itkettiin ja näin mummi ja vaari saivat todeta Nemin omistavan isot keuhkot joista lähtee kyllä ääntä jos on tarvetta.. Puikkoja mummi ei pahemmin ehtinyt käsissään pidellä ja sehän on vain hyväksi...
Tässä muutamia kuvia...
Nemi tuli taloon...

Nemi ja paras kaveri meritähti...

Söpö vai mitä?????
Mummo neuloo sukkiin 
reilun kasvuvaran, 
koska toivoo lapselle mahdollisimman suuret saappaat..
 ote on kirjasta mummo puikoissa; Maija Paavilainen
Nyt on jo Nemiä kova ikävä...
Kiitoksia ihanasta seurasta Nemi ja Hippo =))
Katsotaan mitä huominen tuo tullessaan...
t. Rantapuikko

6 kommenttia:

 1. Kyllä pidin voitostani, juuri kirjoittelen siitä postausta, ja julkaisuun menee, kun saan kuvat siirrettyä kamerasta. Avasin sen tosiaan vasta eilen, kun silloin satuin täyttämään tasavuosia, oli hauska avata yhtä lisäpakettiakin! :)

  Noi rasvat on ihan taivaalliset, mun iho ei muulloin ole koskaan mitenkään kuiva, mutta näin ensipakkasilla kiristelee kovasti, ja noi tehos hyvin. Kiitos ihan tuhannesti! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kuulla, että voitto oli mukava ja onneksi olkoon tasavuosista =))

   Poista
 2. Siinä on oikea mummun namupala, suloinen vauva ♥

  VastaaPoista
 3. Siis ihan syötävän suloinen. Kiva kun laitoit kuvia. Minä niin hurjasti tuollaisista tykkään :)

  VastaaPoista
 4. Nemi ja Vaasan gebardi lähettävät terkkuja täältä lumisesta Turusta!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi11.12.12

  Voi miten suloinen Nemi-tyttö. Kivahan tuollaisen kanssa on seurustella ja varmasti ikävä on suuri.
  Nuo SIILI-lapaset on huiput. :)
  Mukavaa viikkoa sinulle ja kiitos vielä kovasti palkinnosta!

  -Anelma-

  VastaaPoista