MUKAVAA KEVÄÄN ODOTUSTA

29.4.2013

JUNAA..PITSIÄ.. KISSAA..MÖKKEILYÄ...

Noita asioita pitää tämä päivitys sisällään. Lauantaina menimme mökille. Siellä alkoi taas noiden kukkamaiden kapsutus. Muutama penkki vielä jäi odottelemaan haravaa. Pitää odotella, että kuivuu hiukan. Telkänpöntöt laitettiin kuntoon, nyt saisivat tulla ja valita oma pesäpönttönsä. Ihan vielä ei viherrä ja eipä vielä muut kukat kukkineet kun tuo viime kerralla esitelty lumikello. Narsissit nostavat jo kovasti päitää.


 Innolla odottelen näiden kukintaa. Löysin myös tontiltamme luonnon omaa taidetta...


Etana Elli kannolla kelli....
Vai mitä sanotte?? Kuvat eivä oikein puhu puolestaan, mutta minua aina viehättää sammal eri muodoissa ja paikoissa. Esittelen myös oman suosikkini mökki pihassani..

 Norjan angervo, ei vielä edes viherrä. Tämä komistus on kunnia paikalla pihassa..
.
Tämä vieras oleilee usein lintujen ruokinta paikalla ja on aika kesy...

Tulihan sitä käsitöitä myös tehtyä mökillä. Tiskirätti Novitan bambusta.Hello-Kitty asu Silja-langasta. Koko on 60 cm. Ohjeen olen napannut eri lehdistä. Pusero vanhasta Suuri Käsityö. Hello-Kityn mallin olen napannut TeSan sivuilta. Housun ohjeen nappasin Kauniit käsityölehdestä. Näiden saaja ei vielä ole nähnyt päivänvaloa. Nämä sain valmiiksi viikolla. Mökillä tein myös nämä..

Pitsisukat ovat Vilma-langasta ja junasukat Dropsin alpakka. Molemmissa on 10 silmää puikoilla.  Nyt haluan toivotella kaikille;
OIKEIN MUKAVAA JA ILOISTA VAPPUA !!!
t. Rantapuikko

4 kommenttia:

 1. Hienoa taidetta teillä onkin mökillä.
  Suloisen puvun ja sukkia olet Nemille tehnyt. Onnentyttö tuo sinun lapsenlapsesi ♥

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kevättaidetta.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin tulppaanit ja narsissit pukkaavat vartta, mutta muuten on piha aika harmaa vielä.

  Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 4. On niin mukavaa,kun mökkikausi taas alkaa. Mulla ei ole mökillä kukkia,se on sellaista metsikköä. Kotona on niin iso puutarha. ihania,kauniita neuleita ovat ahkerat kätesi suihkineet.

  VastaaPoista