Kevät

Kevät
hiiret

4.8.2013

OLIPA HALPAA....

Viikko vierähti töissä nopeasti ja arkeen totuttelu sujui hyvin. Nyt takana on lämmin ja mukava viikonloppu. No, asiaan..  Lomani viimeisellä viikolla pistäydyin Prismassa ja sieltä tein löydön.. vain mitä sanotte??

Siellä oli tarjouksessa Novitan pampula huivilankaa.. Hinta oli 50 centtiä kerä.. luitte aivan oikein.. Minun mukaan lähti nämä langat.. 

Mitään ilmoitusta kaupassa ei ollut, että erä olisi sekundaa.. Muut kerät ovatkin olleet hyviä, ainoastaan musta/valko/harmaassa kerissä on ollut vikoja.. lanka on ollut poikki parissa kerässä ja värivikojakin on ollut. No ei se minua ole haitannut kun halvalla sain ja kyllä ne ovat kuitenkin olleet  neulottavia.. Tuossa alemmassa kuvassa voi tuollaisen värivian nähdä.. Vielä on noita keriä jäljellä joten huiveja on tulossa lisää. =))
Muutama kukkakuva viikonlopulta;


Minulla on krasseja melkoisesti kasvamassa joten väriloistoa piisaa.. Luulin jo että nämä kärhöt olivat paleltuneet. Onneksi kuitenkin maasta alkoi versota uusia ja nyt ne kukkii kauniisti ja monta nuppua vielä odottelee avautumista..
Muistuttelen vielä tuosta menossa olevasta arvonnastani.. Aikaa on vielä runsaasti ottaa osaa. Jättämällä kommentin edelliseen kirjoitukseen  on mukana arvonnassa...
OIKEIN MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA ! ! !
t. Rantapuikko

 

6 kommenttia:

 1. Mahtava määrä ihania huivilankoja ja halvalla. Ihanasti vaaleanpunainen käthösi kukkii ja krassitkin.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi5.8.13

  Edullisia lankoja. Huivit on upeita.
  Kaunis kärhö, ihanan värinen.
  -Anelma-

  VastaaPoista
 3. no ei kyllä mistään huomaa että on sekundalankaako? ja ahaa, kas, arvonta! Uskallanko mää osallistua ? :)
  -Blackie-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osallistu vain rohkeasti =))

   Poista
 4. Melkein ilmaisia lankoja. Noi on niin vivahteikkaita lankoja ettei niistä pienet sävyerot erotu. Kauniit kukat sinulla.

  VastaaPoista
 5. Olipa upea lankalöytö! Monta ihanaista huivia siis luvassa :)

  VastaaPoista