Kevät

Kevät
hiiret

7.8.2013

VIHREÄÄ JA SINISTÄ.....

Nyt vuorossa olisi siis yksiväristä eli vihreää sekä sinistä. Näillä töilläni osallistun taas Leilan kurinhaasteeseen # 4 yksivärinen.

Lapaset 7-veljeksestä. Pienimmät ovat vauvan kokoa ja nuo toiset menevät Timantille, sopivat aiemmin esitellyn villa-asun kanssa.

Junasukkia Novitan bambino-langasta..Junalapaset Novitan bambino-langasta. Nämä työt ovat valmistuneet jo lomalla.. Nyt on pää tyhjä, mitä tekisin. Millään ei löydy sitä jotain.. Lankaa on kaapissa vaikka miten, mutta..mutta .. Sukat ovat kyllä tulossa puikoilla..välityönä.. Siispä lehtien kimppuun etsimään sitä jotain... 
Mukavaa loppu viikkoa  =))
t. Rantapuikko


6 kommenttia:

 1. Pientä ja sievää.
  Saat kiittää itseäsi ;) Minä joka en ole koskaan pitänyt vihreästä, olen vuosia bologiasi katselleeena suorastaan rakastunut vihreään. :D :D Kiitos sinun :D :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla että, jotain mukavaa tarttuu täältä mukaan.. Itse pidän kovasti vihreästä sekä punaisesta. Ne ovatkin minun lempivärejä =))

   Poista
 2. Niin juuri...pientä ja sievää....kauniin vihreät.
  Onko hyvä tehdä tuosta bambino langasta? Joskus aattelin ostaa mutta ji vielä kauppaan.
  Kiitos taas näistäkin ihanuuksista kurinhaasteeseeni ja arpaonnea myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta on ihan mukavaa neuloa tuosta Novitan banbiino-langasta. Olen neulonut siitä myös vauvan haalarin ja siitä tuli kiva. Taitaapa yksi mekkokin tehty tuosta langasta. =))

   Poista
 3. Kivoja vihreitä sävyjä ja söpöjä neulomuksia.

  VastaaPoista
 4. Suloisia neuleita:)

  VastaaPoista