mukavaa kevään odotusta!!

23.1.2014

VUODEN ENSIMMÄISET PUIKOILTA.....

Niinpä, nyt olen jotain saanut viimein valmiiksi. Hitaasti tuo puikottelu sujuu, mutta sujuu kuitenkin. Minä sain jo ennen tuota kaatumista pyynnön jos voisin tällaiset tehdä.

 Siilivanttuut; aikuisen kokoa ja 3-4 vuotiaalle. Nämä ovat valmiina ja vielä yhdet pitäisi tehdä 2-3 vuotiaalle. Silmukat ovat jo luodut uudelle siili parille, mutta niitä en taida tänne pistää koska ovat samanlaiset kuin nämäkin.. Lankana on 7-veljestä ja Fanny.
Virkkauskin edistyy, mutta hitaasti. Joka päivä kuitenkin muutama kerros tulee lisää.. Jotenkin vain tuo virkkaus tuntuu enempi tuolla olassa..
Jumpannut olen kovasti tuota kättä ja paremmin jo  sujuu, mutta en vieläkään saa kättäni ylös ja eteenpäin. Avustuksella kyllä, mutta ilman ei nouse paljoakaan. Iltaisin tunnen kyllä, että jumpattu ollaan...
Ihana aurinkoinen pakkaspäivä täällä. Toivottavasti ainakin viikonlopun yli tuo aurinko pysyy nähtävillä..
OIKEIN HYVÄÄ LOPPU VIIKKOA =))
t. Rantapuikko

5 kommenttia:

 1. Söpöjä siilejä:)

  VastaaPoista
 2. Ihana perhe, äiti, isä ja lapset :D
  Varovasti se on aloitettava ja hyvä kun jumppaat kättä.
  Kyllä se siitä ♥
  Kaunista tosiaan on ja auringosta minäkin nautin.

  VastaaPoista
 3. Kyllä iloitsen kanssasi ,kun olet edistynyt kätesi kanssa. Kyllä se ajan kanssa parantuu kokonaan. Mahtavia siilejä,ovatkohan heränneet kesken kaiken talviunia:)Sitä aurinkoa viikonloppuusi.

  VastaaPoista
 4. Somia siilejä <3 Sitkeästi ja lempeästi ja maltilla se käsi tulee kuntoon, tsemppiä kuntoutumisen kanssa.

  Toivottavasti se aurinko on siellä näyttäytynyt, täällä nimittäin ei ole tänään näkynyt... mutta lumi sentään tekee maisemat mukavan valoisiksi, syksyn sateita en yhtään kaipaa. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommentistasi blogissani :)

  Siililapaset ovat tosi söpöt.

  Tsemppiä käden kuntoutukseen.

  VastaaPoista