Kevät

Kevät
hiiret

16.5.2014

NRO:3

Niin nyt on vuorossa neulepusero 3. Tässäkin kaikki tiedot ovat samoja kuin tuolla kahdessa aiemmin tehdyssä.. Nyt olenkin melkein kaikki Novitan Wool langat käyttänyt varastostani. Kuten kuvakin kertoo on puserossa aikamoinen kirjo eri sävyjä. Katsotaan meneekö kaikki kolme puseroa Timantille. Voi olla ettei hän kaikkia ehtisi pitää.
Jokin aika sitten tein myös nämä, en vain ole muistanut niitä tänne pistää...


Korvakoruja kesään....MUKAVAA ALKAVAA LOPPUVIIKKOA =))

t. Rantapuikko7 kommenttia:

 1. Kiva pusero tämäkin. Nättejä koruja myös :)

  VastaaPoista
 2. Raikas raitainen pusero ja ihania korviksia.

  VastaaPoista
 3. Ihania korviksia ja mukavan raukas pusero!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi22.5.14

  Kaunis on kolmaskin neulepusero. Tosi ihania helmikorviksia.

  -Anelma-

  VastaaPoista
 5. Iloisen värikäs pusero.
  Siitä Dreambird-huivista sen verran ja yleensäkin. Minulla itsellä on niin huono englanninkielentaito että jos jollakulla vielä huonompi, niin ihmettelen. Minä olen tyytyväinen jos ohjeesta on jonkunmoinen piirros, niin sillä menen jo pitkälle. Nyt vaan häntä pystyyn ja harjoittelemaan. Tosiasiassa tuo mun huivi on helppo neuloa kun ei ole yhtään pitsiä, vaan vallan oikeaa neulotaan. Sulan keskellä on muutaman kymmenen silmukan nurja kerros.

  VastaaPoista
 6. Taas suloinen neule ja ihania korviksia.
  Voi kun antaisivat sinulle vielä lisää lomaa. Jos ei käsi kunnolla nouse, ethän sinä työssäsi pärjää. Ja kun alat sitä aristaa, tulee toinen puoli kipeeksi !

  VastaaPoista
 7. Pilvikirsikka27.5.14

  Voi niin kaunista, ihanaa raitaa jälleen. Mie tykkään eniten näistä kolmesta juuri tästä raitaisesta.
  Tiedätkö, että miekii sairastin pari vuotta sitten vasenta kättäni, eikä se noussut niskantaakse ollenkaan. Vuoden oli kipeä. Ja nyt on oikea käsi ollut viime vuoden kesäkuusta lähtien tosi jumissa. Peukalo ja ranne ei ole kestäneet juurikaan rasitusta. Nyt vasta vuoden sairastamisen jälkeen on alkanut kipu häipyä. Tuskan hiki otsalla olen käsiä jumpannut koko vuoden ajan. Ja minusta on tuntunut koko ajan siltä, että se syy kipuiluun ja kankeuteen on tuolla selän puolella, lapaluissa. Nyt on jo helpompi hengittää ja kädet pelaavat taas. Onneksi, että voi taas neuloakin surutta.

  VastaaPoista