mukavaa kevään odotusta!!

26.5.2014

VÄLITÖITÄ JA KUULUMISIA....

Aina väliin joutuu tekemään jotain ns. välitöitä kun ei muuta keksi. Nämä ovat juuri sellaisia..
Lautasen alustoja, näitä olen täällä esitellyt ennenkin. Lankana on kauan varastossa ollut Prisma merseroitu puuvillalanka, jonka kauan sitten ostin kirppikseltä.
Tässä myös pikkuinen välityö. Kokeilua loppulangoista.

Norjanangervot kukkivat, se onkin minun lempi puskiania, niin kaunis.....

Kaunis on tämäkin narsissi...


Eipä näin aikaisin olekaan vielä kärhö kukkinut..Käsityötä kait on tämäkin?? Uusimme kokonaan meidän variksenpelättimen. Uusi kasvimaan vartija on nimeltään Jukka...

Tänään kävin taas lääkärillä tuosta olkapäästä ja nyt sain luvan palata töihin. Joten huomenna olisi sitten työpäivä pitkästä aikaa. Olen ollut poissa töistä melkein 6 kuukautta. Ihan pelottaa ajatus, miten  sitä osaa  töitä tehdäkään enää.
Eihän tuo käsi nouse vieläkään kunnolla, juuri ja juuri saan kammattua hiukseni. Sen ylemmäksi ei käsi nouse.  On vain kuulemma niin jäykistynyt ja kankea. Työssä kyllä sitten aikanaan vetreytyy. Kipuakin siinä vielä on, mutta ei niin kovia. No, katsotaan miten akan käy. Innolla odotan huomista ja arkea =))
OIKEIN MUKAVAA ALKANUTTA VIIKKOA =))
t. Rantapuikko

7 kommenttia:

 1. Oikein mukavia työpäiviä, on varmasti outoa mennä noin pitkän loman jälkeen töihin, mutta varmasti se sujuu hyvin,Toivotaan että kätesi kestää..
  Mukavia nuo alustat

  VastaaPoista
 2. Hyvää työhönpaluuta.
  Minä sain käteni treenattua suht´koht´ toimivaksi. Pientä kipua siinä on jos nostaa ihan ylös tai vie selän taakse kovin pitkälle. Kun ei sitä saanut itse lainkaan nostettua laitoin naulakon tankoon jumppakuminauhan (tai välillä ukon vyön kun nauha ol ties missä) Terveellä kädellä varovasti nostelin kipeetä kättä nauhalla ylös siihen saakka kuin kohtuudella kärsi. Monen kuukauden jumpan tuloksena voin sillä nyt miltei kaikkea tehdäkin.
  Pelkääköhän linnut noin komiaa Jukka-poikaa :)

  VastaaPoista
 3. Mukavaa työhönpaluuta!
  Välityöt ovat joskus ihan hyviä isompien töiden puudutusta estämässä. Jukka on aika komea pelätin;)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä töihin paluuseen.

  VastaaPoista
 5. Mukava lukea, että kätesi on tervehtynyt ja voit kokeilla työhön paluuta. Tiijänhän mieki kuinka mukavaa on kun kivut lientyvät.Sitä hetkeä miekin koht alan oottelemaan, jos mitä miun olkapäälle tehdään.
  Hyvvää viikon alkua ja ilon kipinöitä päiviisi:)

  VastaaPoista
 6. Pelottavan näköinen "Jukka". Varmasti pysyy varikset poissa.

  VastaaPoista
 7. Hauska Jukka, kyllä saa puutarha varmaan olla rauhassa.
  Voi kun se sinun kätesi nyt kestäisi.
  Älä rasita sitä liikaa ♥

  VastaaPoista