Kevät

Kevät
hiiret

28.10.2014

ESPANJA....

Sukkia on taas tullut tehtyä tuon viimeisimmän puseron jälkeen, mutta nyt en niitä täällä esittele. Ensi kerralla sitten. Vuorossa olisi edellisen puseron sisko ja se tuo taas mieleeni Espanjan..

 Tiedot puserossa on samat kuin tuossa Brasilia puserossa.

 Eteeni vain tuli punaisessa 7-veljeksessä vähän ongelmia. Ensin luulin langassa olevan ns. nöyhtää, mutta kun rupesin tarkemmin tarkistamaan puseroa, niin huomasin ylimääräisiä langanpäitä neuleessa. Lanka oli ohentunut näissä kohdissa ja puolittunut. Jouduin vahvistamaan neuletta näissä kohdissa. Kohtia oli kaikkiaan 5. Onko teillä ollut samanlaisia kokemuksia tuosta 7-veljeksestä? Ystäväni kanssa asiasta juttelin ja hänellä on ollut vastaavanlaista kokemusta. Laitoin postia Novitaan, mutta vielä sieltä ei olla vastattu. Toivon että löysin kaikki heikot kohdat. Olisi tosi kurjaa jos pusero alkaa heti purkaantua kun saaja alkaa sitä pitämään.
Novitan langat ja varsinkin tuo 7-veljestä on ollut suosikki lankani. Toivon hartaasti ettei noissa muissa kerissä jotka ovat varastossani ole moista ongelmaa enää..

Siis ensi kerralla palataan sukka-asiaan... Pitää taas katsella mitä sitä puikoille laittaisi..

OIKEIN MUKAVAA ALKANUTTA VIIKKOA =))
t.Rantapuikko

8 kommenttia:

 1. Upeat värit ,pelkkä puseron näkeminen tuo jo lämpöä, saati sitten sen pitäminen.

  VastaaPoista
 2. Tuo on tosi huono asia ja kyllä on hyvä lähettää palautetta. Neulepaita on silti ihana.

  VastaaPoista
 3. Kiva kun sinulta tulee noita iloisia raitapaitoja. Tämäkin on toi pirteä.
  Tuleekohan seuraavaksi Suomipaita ? :D
  Lämpöistä viikon jatkoa ♥

  VastaaPoista
 4. Oikein nätti paita. Harmi, että langanlaatu oli huono. En ole pitkään aikaan neulonut 7-veljestä, joten laatuun en osaa vastata.

  VastaaPoista
 5. Harmillinen juttu, toivottavasti Novita korvaa korkoineen. Pusero on joka tapauksessa hieno.

  VastaaPoista
 6. Kauniita puseroita olet kutonut. Harmi jos langassa on virhekohtia.

  VastaaPoista
 7. Kaunis pusero.
  Harmillinen juttu. Minulle sattui taannoin Nalle langan kanssa samanlainen tapaus, pari kerää meni afrikankukkiin kun niistä sai pätkiä vähän väliä huonoja kohtia pois. Onneksi huomasin ajoissa.

  VastaaPoista
 8. Pusero on kaunis,mutta ei kiva asia,jos langassa on vikoja. Seiskaveikka on huonontunut siitä mitä se ennen on ollut. Nukkaantuukin ja joku vuosi sitten tein tummanvihreästä seiskaveikasta villahousuja lapsenlapselle,niin päästi väriä niin,että neuloessa käsistäkin tuli tummanvihreät.

  VastaaPoista