Kevät

Kevät
hiiret

23.11.2014

VIELÄ.....

Vielä ainakin tämän kerran ja eihän sitä koskaan tiedä koska taas....


Apinasukat kokoa 43. Lankana taas 7-veljestä.. Pukin pussiin nämäkin menee kuten edellisetkin.... Sukkia katselee niin ihanat Vihtori ja Klaara apinat. Apinat ovat Suden   tekemät. Tänään olisi aikomus järjestellä noita ohje lehtiä. Niitä kun on tullut säästettyä vaikka kuinka paljon. Mitä te teette vanhoille ohje lehdille?? Roskiinko vain?? Jotenkin ei malttaisi, mutta kun kaikkia ei voi säästää. Vai voiko??

OIKEIN HYVÄÄ SUNNUNTAIN JATKOA ! ! ! !
t.Rantapuikko


11 kommenttia:

 1. Komiat sukat. Mie kans just kävin läpi ohjelehdet, osan vien spr:n konttiin, josko sieltä päätyisivät jollekin joka tarvitsee.

  VastaaPoista
 2. Ihanat sukat ja apinat ovat hauskat. Ohjelehtiä olen antanut jos joku on tarvinnut ja olen kirpparilla myynyt halvalla pois.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi23.11.14

  Ihanat sukat, kauniit värit. :) Mukavaa sunnuntai päivää sinulle.
  -Anelma-

  VastaaPoista
 4. Niin kivat nämä apinasukat, täytyy joskus kokeilla osaisinko minäkin.
  Minullakin on suuret kasat vanhoja käsityölehtiä. Yritin myydä kirpparillakin, mutta eihän ne käyneet kaupaksi edes 20:llä sentillä. Nyt olen päättänyt selailla kaikki läpi, otan hyvät ohjeet talteen laatikkoon ja heitän loput lehdestä roskiin. Jospa tuo pino edes vähän pienenisi, niitä kun on tullut jemmattua jo muutama vuosikymmen =D

  VastaaPoista
 5. Upeat apinasukat, nuo apinat ja sukat on vaan niin mainioita

  VastaaPoista
 6. Ihanat apinasukat.
  Mul on kans kaapis vähän liikaakin käsityölehtiä. Osan olen antanut kässäihmisille.
  En niitä henno kyllä ihan roskiinkaan heittää. Meil on taloyhtiön roskakatoksessa hylly jolle voi laittaa tarpeetonta hyvää tavaraa. Sieltä sit tarvitseva nappaa mukaansa jos kiinnostaa.

  VastaaPoista
 7. Tosi hauskat sukat :)
  Minä säästän ja joskus leikkaan lehdistä sivuja, joissa kivoja malleja.
  Mutta pitäisi kyllä siivota ihan paperikeräykseen :)

  VastaaPoista
 8. Kivat sukat ja Vihtori ja Klaara ovat sopiva kuvausrekvisiitta apinasukille!

  Itse käyn läpi aika ajoin lehtipinoni (käsityö, kuntoilu). Otan talteen kiinnostavat mallit ja loput vien paperikeräykseen tai annan tarvitsevalle. Kirjastossa on sellainen nurkkaus minne voi viedä ja sieltä voi ottaa se ken haluaa tarvitsemansa. Nyt olen ruvennut pitämään tarkkaa harkintaa lehtien hankinnassa.

  VastaaPoista
 9. Niin kivat apinasukat taasen! Olen vielä toistaiseksi säästänyt lehteni, mutta kohta tulee vaihe, että niille pitää tehdä jotakin.

  VastaaPoista