Kevät

Kevät
hiiret

12.5.2015

MÖKKIELÄMÄÄ....

Nyt on mökkeily kunnolla aloitettu. Piha saatu haravoitua ja muutama kukkapenkkikin taas saanut uuden kohennuksen. Rikkaruohoja ollaan jo kitketty ja viikonlopuna ehkä jo ensimmäiset istutuksetkin tehdään. Kauniisti kukkii jo moni kukka...


 Valkovuokot kukkii kauniisti. Sopivasti juuri äitienpäiväksi. Sinivuokot ovat jo melkein kukkineet, muutama uusi kukka vielä aukeaa. keltavuokot ovat nupuillaan.

 Vuokkojahan nämäkin ovat, muistaakseni arovuokkoja tai sitten Balkanianvuokkoja.. Tai sitten en tiedä mikä vuokkolaji on kyseessä... Sain kauan sitten ystävältäni pikkuisen alun ja nyt ne ovat jo kivasti levinneet..


Narsissit availevat kukkasiaan. Taitaapa näitä nyt kukkia n. 100 kappaletta pitkin pihaa. Suurin osa on vielä kukkimatta.


 Kevätesikkoja on myös pihassa vaikka kuinka paljon. Keltainen on näissä kukissa se pääväri, löytyy joukosta myös lilasävyjäkin..
 

 Sitten käsitöihin. Nyt on kesävirkkaus aloitettu ja tässä tulos. Pääkallohuivi blend bambosta ja sitä kului n.180g. Tämä jää minulle..
Kiitokset kaikille kävijöille ja kommentin jättäneille. Käyn kyllä tiedänkin sivuilla, mutta koneeni on nykyisin niin hidas etten aina voi ja pysty jättämään kommentteja. Anteeksi siitä, mutta pyrin kyllä laittamaan jos vain tämä kone suostuu yhteistyöhön..
Mukavaa alkanutta viikkoa
sekä
lämmintä helatorstaita =))
t. Rantapuikko

5 kommenttia:

 1. Meilläkin on ilmestynyt kotipihaan valkovuokkoja! Lapsena aina toivoin, että meilläkin olisi kasvanut niitä, mutta jostain syystä eivät ikinä menestyneet. Hieno pääkallohuivi!

  VastaaPoista
 2. Kaunis huivi. Kauniisti kukkiva on mökkisi pihapiiri.

  VastaaPoista
 3. Kauniisti on kukkasi jo aluillaan. Tästä se kukkaiskesä alkaa.
  Hyvää helatorstaita myös sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ihania kukkia ja kauniin värinen pääkallohuivi! Pääkallotkin voivat olla hempeitä :).

  VastaaPoista
 5. Kaunis kukkainen kiitos kommenteistanne. Pääkalloja on taas viikonloppuna virkattu =))

  VastaaPoista