Kevät

Kevät
hiiret

17.1.2016

ALOITETTU ON..... Sytomyssyt, viisi virkattu ja yksi neulottu. Pienet koristeet vielä teen, mutta ne sitten ihan lopussa. Hiukan vaikeuksia on noiden lankojen kanssa, kun lupasin olla ostamasta uusia. Pitää lupaus pitää ainakin hetken. Onneksi täällä päin tuo keräys aika on hiukan pidempi. Ehdin hankkimaan uutta lankaakin myöhemmin.  Nämä siis ihan perus pipoja, ehkä sitten myöhemmin jotain kauniinpaa. Onneksi sukkia minulla onkin jo varasto pullollaan. Niistä joutaa jokunen pari myös keräykseen..

Täällä on ollut kylmää ja luntakin on tullut. Ihan on talvinen tunnelma.. Ihanaa.. Toivottavasi kestää vielä jonkin aikaa. No, ei tuota pakkasta paljoa tarvitsisi olla - 5 astetta korkeintaan....

 OIKEIN MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA !!!
t. Rantapuikko

8 kommenttia:

 1. Mukavan näköisiä pipoja

  VastaaPoista
 2. Kivoja pirtsakan värisiä pipoja!
  Hyvin on minullakin langan ostolakko pitänyt, vaikka eilen huomasin ale-korissa niin minun värejäni. Nyt olen riidellyt itseni kanssa, että ostanko huomenna.

  VastaaPoista
 3. Tarpeellisia nuo myssyt on ja iloisia värejä ♥

  VastaaPoista
 4. Nättejä myssyjä! Niin ja samaa mieltä pakkaslukemista :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi18.1.16

  Kauniita myssyjä olet ahkeroinut.
  Mukavaa viikkoa sinulle!
  -Anelma-

  VastaaPoista
 6. Kaunis kiitos ylläolevista kommenteistanne =))

  VastaaPoista
 7. Kauniita myssyjä oot tehnyt, varsinkin kun itseltä jäis tekemättä. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin heti lukijaksi. Tykkään lukea kaikkia erilaisia blogeja. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva tutustua uusiin kävijöihin. Tervetulos joukkoon..
   Tietysti poikkean sinun blogissasi...

   Poista