MUKAVAA KEVÄÄN ODOTUSTA

9.5.2016

VIIKON TAKAA.....

Aika kuluu nopeasti, ei ehdi mukana pysyä. Kyselin viime postauksessa teiltä apua pienen tytön helle-mekon virkkaukseen, siis ohjetta olin vailla. Vielä en ole aloittanut työtä.  Pienen palkkionkin lupailin, sille jonka vinkistä pystyisin tehdä mekon.  Mammutilta sain parikin hyvää vinkkiä ja nopeasti. Näistä sain ainakin hyvät mitat mekkoon, Koska olen aika huono lukemaan virkkausohjeita uskon että sovellan omaa ideaani ja otan mitat noista Mammutilta saamien ohjeiden mitoista. KIITOS Mammutti ja vaivan palkan laitan tulemaan viimeistään ensi viikolla jos saan sinun yhteystietosi s-postiini. 
rantapuikko@suomi24.fi. 
 Vappu viikonlopulla mökillä ollessani hiukan virkkailin....


 Tässä hiukan kasvopesulappuja ekologiselle tyttärelleni. Ohjeen nappasin jostain lehdestä, en nyt vain muista mistä...

  Jokunen viikko sitten vein edelliset syto-myssyt keräykseen ja nyt aloitan taas uuden kierroksen.  Pienin lakki on kyllä Siiri-nukelle. Lisää myssyjä ensi kerralla.....
Meillä kukki äitenpäivänä mökin pihassa kauniisti valkovuokot. Keltavuokot ovat nupuillaan. Sinivuokot kukkivat vielä. Narsissit avasivat ensimmäiset kukkansa juuri äitienpäiväksi. Tulppaanit ovat nupuillaan. Luonto on ihan silmissä vihertynyt ja kaiken huipuksi unodin kameran kotiin. No ensi keralla sitten kamera mukaan..

OIKEIN IHANAA ALKANUTTA VIIKKOA =))
t. Rantapuikko

4 kommenttia:

 1. itse tehtyjä kasvolappuja pitäisikin kokeilla :)

  VastaaPoista
 2. Itse tehdyt kasvolaput ovat ihan parhaita, kuten itse tehdyt siivousliinatkin.

  VastaaPoista
 3. Ihani kasvopesulappuja ♥

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos kommenteistanne; Marjut, Huopatossunen ja Sirkkis.

  VastaaPoista