Kevättä rinnassa.

24.4.2017

Monesti jo tehty...

Tämä malli on ehkä aukaissut salaisen intoni virkkaukseen. Olenkin jo monta ihanaa veikkoa virkannut muutamassa vuodessa. Tämän tein pyynnöstä työkaverilleni...


Mallin ja ohje on napattu Kauneimmat käsityölehdestä 5/2015. Lankaa kului n.150g ja lankana oli Bommix Banmboo. Pituutta lehmällä on  27cm. Koukun koko oli 3½. Ehkä olisi ollut hyvä virkata hiukan pienemmällä koukulla. Uskon tekeväni näitä vielä lisää. Oli kiva tehdä ja ohje selkeä. Ajatuksena on virkkailla kesän aikana jotain muitakin malleja. Kunhan vain löydän jonkin mallin/ohjeen. Monet ohjeet kun ovat vieraalla kielellä ja minulta kun vain luonnistuu tämä oma kieli ja sekin heiveröisesti 😏 Näillä kuitenkin mennään ..

OIKEIN MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA ! ! ! ! !
💗Rantapuikko

9 kommenttia:

 1. Aina niin ihastuttava lehmä :)

  VastaaPoista
 2. Miten ihana lehmä ♡ Mukavaa vappua =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna N =))
   Vappu oli mukava, vaikka saimmekin kunnon lumisateen.

   Poista
 3. Miten ihana lehmä ♡ Mukavaa vappua =)

  VastaaPoista
 4. Ihanan suloinen!

  Hauskaa vappua!

  VastaaPoista
 5. Niin se pehmojen virkkaaminen vaan vie mennessään ;) Nyt kun sinulla on tämä perusmalli, niin siitä vähän korvien paikkaa ja langanväriä muuttamalla saat tehtyä vaikka mitä eläimiä. Pienillä muutoksilla saa ihmeitä aikaan. Jos vielä jostain löydät Miami-lankaa se on ihanaa näihin ja 3 koukulla, ettei täytteet pursua ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sude =))
   Kiitos myös vinkeistä. Laitan kaikki ohjeet korvantaakse.

   Poista