Kevät

Kevät
hiiret

3.7.2017

EIPÄ TULLUT SITÄ MITÄ AJATTELIN.....

Kesällä täällä käynti on aika hiljaista. Olenkin vain nauttinut olostani. Täällä piipahtelen aina välillä, mutta väli voi venyä. 
Otsikkokin jo vihjaa ettei tullut sitä mitä olin ajatellut. Olin ajatellut virkata jotain kivaa. Koska ihailen paljon SUDEN apinoita, ajatuksena oli kokeilla sellaisen tekoa. No eipä se ollutkaan niin helppoa. Jokin ajan päästä ajattelin tuotoksesta tulevan pupu. No, eipä tullut. Tulisiko nalle?? No ei sitäkään. Kissa?? se meni läpi, kunnes kissat saivat omistajikseen mummin lintuset ja silloin tytöt yhteen ääneen; IHANAT HIIRET!!! Mitä muuta voisikaan odottaa hiiri-mummilta; oli tyttären kommentti.

 Virkkailin mukaan kaveriksi myös mustekalat.  Tytöt tykkäsivät...
Sitten tein vielä yhden hiiri-tytön ihan vain itselle. Sille tulee varmasti käyttöä myöhemmin. Sillekin tein mustekala keverin.

 Muutama kukka kuva näin kesän kunniaksi. Kaikki kukkii nyt niin kauniisti ja hyvin..

 OIKEIN MUKAVAA KESÄN JATKOA 💖
t. Rantapuikko

5 kommenttia:

 1. Hiiri minullekin tuli heti mieleen. Johtuu varmaan harmaasta väristä ja pyöreistä korvista =) Suloiset nämä ovat, olivatpahan sitten mitä eläimiä tahansa. On se jännä miten lapset tykkää näistä itsetehdyitä leluista. Onhan ne toista kuin kaupasta ostetut muovilta haisevat lelut. Virkkaa vaan lisää näitä, ottajia varmasti piisaa ♥

  VastaaPoista
 2. Minäkin heti ajattelin,että hiirulaiset. Vieläpä todella kauniit sellaiset.

  VastaaPoista
 3. No minäpä arvailin ja jännitin, että mitä mitä syntyy. Hiiret tietenkin! Ihanat söpöset hiirulaiset.
  Aurinkoista kesää sinulle! :)

  VastaaPoista
 4. Kesähiiri sopii Suomen suveen, apinoista en niin tiiäkkään. :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommentin jättäneille =))

  VastaaPoista