mukavaa kevään odotusta!!

21.10.2018

MUSTAA.....

Oikein mukavaa sateista sunnuntaita. Onneksi täällä alkoi sade vasta sitten kun olin ehtinyt käydä lenkillä. Pienellä sellaisella. Selkäni takia nuo lenkit ovat oikeastaan tosi pieniä ja kivuliata. Toivon kuitenkin , että saisin taas otteen tuohon kävelyyn pikku hiljaa..
Siitä mustasta johon otsikkokin viittasi. Lupasin pojalleni jo alku vuodesta neuloa puseron. Hän halusi mustan ja ihan perus sellaisen. Odottelin kevättä ja valoa. Mökillä sitten alku kesästä neuloin hänelle tämän..


Lankana on Novitan 7-veljestä ja koko on M. Mallin ohjeen nappasin myös Novita lehdetä. Siitä karhupuserosta. Lehden numeroa en nyt muista. Karhua en tehnyt, mutta tuon keskellä olevan nurjan kerros jutun tein. Antaa hiukan eloa perus puseroon. Sukat tein myös, ne olenkin jo aiemmin esitellyt teille.                                                                                                                                   Torstaina poikkesin Neulenettikahvila Pirjoliisassa. Mielessäni oli ostaa langat puseroon joka neulotaan ylhäältä alas ja joka olisi ohut. Neuvoa antava ohjekin oli mukana, mutta halusin toisen langan ja jotain muutakin muutoksia tehdä. Aiemmin en ole tehnyt puseroa tuolla menetelmällä, joten uusi kokemus.  Lanka on tosi ihanaa ja pehmeää. Liukuu puikoilla kuin itsestään.  Lanka on llama silk 70%  babylama soft, 30% mulberry silk.

Olen myös postittanut arvontani voiton voittajalle eli Hannelle. Yhteyden otossa selvisi että Hanne ei ollut neuloja, vaan askartelija. Hänen toiveensa oli saada jotain askarteluun liittyvää tai lapaset lapsilleen. No minulla ei lapasia ollut varastossa, muttan neuloin sellaiset heille ja laitoin toki pakettiin myös hiukan muutakin. Toivon Hannen olevan tyytyväinen pakettiinsa. MUKAVAA ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE !!!
t. 💗 Rantapuikko

2 kommenttia:

  1. On siinä ollu mustassa tikuttamista! Vaan hieno tuli. Olen miettiny silloin tällöin vastaavaa hommaa, mutta tuntuu jo ajatuksena turhan suurelta hommalta.
    Olet tehny taas ihan mahtavan voittopaketin! Onnea voittajalle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sartsa kommentistasi.
    Voiton saaja tykkäsi kovasti paketistaan..

    VastaaPoista